De Winter Experience Hike is een hike bedoeld voor iedereen die ouder is dan 15 jaar. De organisatie gaat er vanuit dat je als team gemiddeld 4 tot 5 kilometer per uur loopt. Met als belangrijkste regel: “pas je aan aan de zwakste deelnemer van het team”.
Algemene informatie

  • De hike vind plaats op 22, 23 en 24 november 2024.
  • De kosten voor de hike bedragen €40,00 per persoon en dienen na inschrijving direct betaalt te worden.  Je inschrijving is pas definitief wanneer je betaald hebt.
  • Vrijdagavond 22 november start de hike om 18.30 uur op een locatie in de buurt van Zevenbergen welke goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, de precieze locatie horen jullie later. (parkeren op eigen risico)

Belangrijk om te weten!

  • Doordat je zelf met je spullen zult lopen, is het van belang dat je een goede hikerugzak hebt.
  • Denk eraan dat je in een tent slaapt, dus dat het koud kan zijn met alleen een T-shirtje. Zorg dus dat je zelf warme kleding bij hebt voor de kou!
  • Wat je allemaal mee wilt nemen is aan jezelf. Echter, de organisatie neemt in principe geen bagage mee, tenzij het om medische redenen niet anders mogelijk is. Dit ten alle tijde in overleg met de organisatie!
  • De eindlocatie is niet hetzelfde als de startlocatie. Je eindigt op een NS station waarmee je heel gemakkelijk (op eigen kosten) terug kan reizen naar het startpunt van de WEH.

Waar is het startpunt?
Het startpunt ligt in de buurt van een goed bereikbaar punt met het openbaar vervoer. De exacte locatie zullen jullie te weten komen aan de hand van een puzzel welke op donderdagavond voorafgaande de hike om 19.00 uur verstuurd zal worden. Noteer deze dag dus ook alvast in je agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *