De organisatie van de Winter Experience Hike bestaat uit 6 personen die tevens lid zijn van Scouting Zevenbergen en een aantal ervan zijn ook leiding van een speltak bij deze scoutingroep. Tevens hebben zij kennis van het organiseren van activiteiten voor een groep en regio. Verder kunnen wij deze hike niet organiseren zonder alle personen van Scouting Zevenbergen die elk jaar weer voor ons klaar staan!

De Winter Experience Hike is daar een voorbeeld van en zal daarom zonder meer een succes worden. Het enigste wat ze nog missen dat ben jij! Een enthousiaste deelnemer die gaat genieten van de Winter Experience Hike!

De organisatie van de Winter Experience Hike 2024 is in handen van:Joris van Sliedregt, voorzitter en routes
Joris kennen jullie ondertussen al wel, hij houdt de contacten met de deelnemers en doet de vormgeving van de hike. In 2013 is dankzij hem de WEH tot stand gekomen, hij is dan ook enorm trots dat dit jaar de zevende editie van dit geweldige evenement mag plaats vinden. Ook dit jaar zorgt hij ervoor dat alle stukjes hike bij elkaar gevoegd worden tot de Winter Experience Hike 2020.

Christian Krijnen, secretaris en routes
Niet bang om te ondernemen. Tevens voorzitter van onze scoutingvereniging. Ook een aantal jaar meegelopen maar sinds een aantal jaar ons team komen versterken. Digitrail is een van zijn speerpunten maar hij zal zich ook bezig gaan houden met routes! 

Ger van Sliedregt, penningmeester
Ook Ger is er alweer zeven jaar een belangrijke steunpilaar. In 2013 begonnen op de achtergrond begonnen, maar sinds 2014 heeft hij met veel enthousiasme plaatsgenomen binnen de organisatie. Tijdens het weekend vooral actief in de keuken en in de weer met eten.  Met zo’n 50 jaar scoutingervaring iemand die weet waar hij over praat!

.
Robèrt van Vlimmeren, posten
Alweer voor het tweede jaar in de organisatie maar ieder jaar van de WEH al wel betrokken geweest. Zowel als deelnemer als postbemanning. Robèrt is al heel wat jaartjes lid van scouting en toen hij hoorde dat we versterking zochten in de organisatie meldde hij zich meteen aan! Hij gaat zich samen met Henry buigen over de posten!
Henry Korteweg, posten
Al jaren actief voor de Winter Experience Hike. Je komt hem ieder jaar tegen op een of meerder posten. Hij verzint tegenwoordig de meest leuke en creatieve posten en niet te vergeten de aankleding. Vorig jaar hadden we mede dankzij Henry een unieke aankleding op iedere post! 
Elvira van Kinderen, routes
De eerste post die je tegenkomt wordt al vanaf de eerste editie bemand door Elvira. We kunnen dan ook wel zeggen dat ze een vaste kracht is van de WEH Organisatie. Sinds een aantal jaren is ze niet alleen actief als postbemanning maar neemt ze ook de route van vrijdag op zich.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *