FAQ

De meest gestelde vragen staan hieronder voor je op een rijtje, mocht je nog toch nog vragen hebben aarzel niet en neem contact met ons op!

Algemeen

VOOR WIE IS DE WINTER EXPERIENCE HIKE?

De Winter Experience Hike is voor iedereen die bekwaam is een hike te lopen met bepakking De minimum leeftijd om mee te doen aan de Winter Experience Hike is 15 jaar.

ZITTEN DE MAALTIJDEN INBEGREPEN IN HET WEEKEND?

Ja de warme maaltijd en broodmaaltijden zitten inbegrepen in het weekend.

MOET IK AL MIJN BAGAGE OP MIJN RUG DRAGEN?

Ja, in principe neemt de organisatie geen bagage mee. Alleen bij medische omstandigheden kan dit, in overleg met de organisatie, anders zijn. Maar ten alle tijden beslist de organisatie hierover.

WAT KOST DE WINTER EPERIENCE HIKE?

De kosten bedragen 40,00 euro per persoon. Hierbij zitten inbegrepen de Winter Experience Hike, 2 overnachtingen,  5 maaltijden en tijdens de hike nog meerdere kleine versnaperingen.

MOGEN OOK NIET-SCOUTS DEELNEMEN AAN DE WINTER EXPERIENCE HIKE?

Ja iedereen die bekwaam is een hike te lopen mag zich inschrijven voor de Winter Experience Hike, let er wel op dat iedereen minimaal 15 jaar oud of explorer is op 18 november 2024.

WAT IS DE WINTER EXPERIENCE HIKE?

De Winter Experience Hike is een uitdagende hike die gelopen zal worden in november. Samen met jouw groep zal je een hike gaan lopen waarbij jullie gave activiteiten zullen tegenkomen. Met deze activiteiten kunnen jullie punten scoren, welk team heeft aan het einde van de hike de meeste punten en gaat er vandoor met de felbegeerde wisselbeker? Of lever je jouw punten in voor luxe? Kortom een hike waarbij uitdaging en samenwerking hoog in het vaandel staat, en dat alles voor maar €40,- voor het gehele weekend!

WANNEER KUNNEN WIJ ONS INSCHRIJVEN?

Je kunt je vanaf 15 mei inschrijven voor de WEH2024

WANNEER IS DE WINTER EXPERIENCE HIKE

De Winter Experience Hike vind plaats in november, dit jaar is dat op 22,23 en 24 november 2024.

WAAR VIND DE WINTER EXPERIENCE HIKE PLAATS?

De Winter Experience Hike zal dit jaar starten in de omgeving van Zevenbergen, het startpunt is op een locatie welke goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zorgen dat je op de eindlocatie weer dichtbij naar je auto/ov kan komen. Het kan zijn dat je hiervoor nog een stukje moet lopen.

COVID-19

No FAQs Found

Inschrijven

WAAR MOET IK MEZELF INSCHRIJVEN?

Je kunt jezelf vanaf  15 mei inschrijven op deze website. Ga dan naar inschrijven en vul al je gegevens in zodat wij als organisatie jouw inschrijving compleet kunnen maken!

WANNEER MOETEN WE BETALEN?

Na je inschrijving moet je direct betalen, pas hierna is je inschrijving definitief.

WAT IS EEN TEAMNUMMER?

Na  je inschrijving ontvang je van de organisatie een teamnummer van de organisatie. Zorg ervoor dat je dit teamnummer niet kwijtraakt, deze heb je namelijk nodig als je eventueel nog vragen hebt aan de organisatie.

HOEVEEL DEELNEMERS KUNNEN ER MEE DOEN AAN DE WINTER EXPERIENCE HIKE?

Dit jaar heeft de organisatie vastgesteld dat er maximaal 75 deelnemers toegelaten worden tot de Winter Experience Hike. Voorkom een teleurstelling en schrijf je dus op tijd in!

IK WIL IEMAND TOEVOEGEN AAN MIJN AL INGESCHREVEN TEAM, HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK?

Neem hiervoor contact op met de organisatie middels het contactformulier op de website. Wij nemen dan contact op over hoe dit verder in zijn werk gaat.

TOT WANNEER KUNNEN WE ONS INSCHRIJVEN VOOR DE WINTER EXPERIENCE HIKE?

De inschrijvingen tot uiterlijk 1 november. Hierna is het om organisatorische redenen niet meer mogelijk in te schrijven voor de Winter Experience Hike 2024. Wil je meedoen? Schrijf je dan tijdig in, we hebben helaas al 4 jaar moeten werken met een wachtlijst, dus vol is ook echt vol!

Hike

MOET IK OOK EEN EIGEN TENT MEENEMEN TIJDENS DE WINTER EXPERIENCE HIKE?

Ja, je dient een eigen tent mee te nemen om in  te overnachten. Let op! Ook je tent dien je zelf mee te nemen gedurende het weekend.

Frietbuiltjes en/of andere ludieke overnachtingsmogelijkheden zijn ook toegestaan.

HOEVEEL KILOMETER IS DE WINTER EXPERIENCE HIKE

Dat is op dit moment nog niet exact bekend, als richtlijn kun je rekenen op de volgende afstanden. Op vrijdagavond loop je 10 km, op zaterdag 20 km en op zondag 15 km.

HOELAAT IS DE WINTER EXPERIENCE HIKE OP ZONDAG AFGELOPEN?

We streven erna om zondag om 15.00 uur alle teams bij elkaar te hebben op de eindlocatie, dan kunnen we dan de prijsuitreiking doen.

HOE GROOT MAG EEN TEAM MAXIMAAL ZIJN?

De Winter Experience Hike heeft geen maximum qua groepsgrootte. Dat betekend dat je zelf de grootte van je groep bepaald. Dit doen we om de hike zo leuk mogelijk voor iedereen te maken!

IK WIL ALLEEN DEELNEMEN AAN DE WINTER EXPERIENCE HIKE, KAN DAT OOK?

Schrijf je dan in als 1 persoonsteam. Wanneer de teams ingeschreven staan zullen we je proberen te koppelen aan een ander team. Welk team dat is zal je tijdig van ons horen, zodat je van te voren al contact kan opnemen met de rest van je team. Mocht het niet lukken hoor je dat ook tijdig van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *